Afscheid Walter Klerks als voorzitter Stichting Survival Havelte

Vrijdag 29 december was het helaas zover, Walter Klerks trad officieel terug als voorzitter van de Stichting Survival Havelte. Na zich, vanaf de oprichting 8 jaar lang zich met hart en ziel te hebben ingezet voor de Stichting Survival Havelte, is het nu tijd voor anderen om het stokje over te nemen. Walter heeft met de stichting de survivalrun sport in Havelte duidelijk op de kaart gezet. Wat ooit begon met enkele hindernissen in het bos is uitgegroeid tot een volwaardige survivalrun baan rondom de ijsbaan waar wekelijks ongeveer 180 leden trainen.

Tijdens het oudejaarsevenement, het Running Diner, is Walter in het Knooppunt door het bestuur bedankt voor zijn passie en toewijding. Naast het bestuur waren vrienden van Walter, nauw betrokken bij de oprichting van de stichting, aanwezig voor een kleine speech en enkele herinneringen.

Verder werd Niki Pruis, afgelopen voorjaar vertrokken bij de club, nog bedankt voor zijn hulp en tijd die hij de afgelopen jaren in de club heeft gestopt. Zowel Walter, en zijn familie, als Niki zijn benoemd tot Erelid van de Stichting Survival Havelte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deel dit bericht