Vrijwilligers

Reacties van vrijwilligers

Na afloop van de run hebben we vrijwilligers gevraagd hun reactie te geven op het evenement.  Hieronder staan diverse reacties en geven de diversiteit van vrijwilligers goed aan.

Moniek en José (22 en 17 jaar)
Super leuke sfeer met alleen maar leuke mensen. Volgend jaar sowieso weer aanwezig! Bedankt! 

Mark C Hoogenboom
Dit jaar was ik vrijwilliger bij hindernis 23: tractorbanden waar door of overlangs geklommen moest worden. Samen met een vrijwilliger uit Eritrea. Het is een heerlijke dag met ruim 500 keer uitleggen wat er van de deelnemer verwacht wordt, want die wil precies weten wat er te doen is op de hindernis. Je hebt ongeveer 6 woorden, dan gaan ze los. De één tilt zich er elegant doorheen, de ander springt half door de band en soms wil het niet. Dan is het sleuren met benen en armen en puffen en hijgen. Niemand helpt. Want dat mag natuurlijk niet (behalve bij een team).
Altijd ze succes wensen terwijl ze verder rennen, lopen of strompelen.
De ouders helpen mee, komen wat eerder al aanfietsen en willen weten wat er gedaan moet worden. Sommige kinderen krijgen wel erg directe instructies en je ziet op hun gezicht wat ze daarvan vinden…
Achteraf heb ik nog geholpen met hindernissen ontmantelen. Is optioneel maar enorm leuk om te zien hoe professioneel dat in elkaar zit. En uit elkaar halen lijkt een eitje maar is soms enorm sleutelen aan één knoop.
Oprechte aanrader: mooie dag, fijne activiteit, heerlijk georganiseerd.

Austine Pope Obiadika (59 jaar) (statushouder uit Nigeria-red.)
I will like to thank you and your people for giving me the opportunity to be part of the Challenge. It’s quite an eye opening event to me in particular and opportunity for any youth and young in heart  to train him/herself to face challenges in every aspect in life. It is quite recommendable to everybody who could face the challenge.

Inlia (13 jaar)
Een deel uit kunnen maken van de survivalrun en kunnen zorgen dat hij door gaat.

Liane en Aukelien (44 en 43 jaar)
Wij vonden het leuk om er samen een mooie survivalrun van te maken en vooral de survivalrunners volop aan te moedigen en vol enthousiasme de hindernis te laten nemen. Mooi om te zien dat na zoveel voorbereiding alles tot een goed einde wordt gebracht. TOP!!

Ton (69 jr)
Op momenten dat het lastig wordt, zet ik altijd een pasje vooruit, samen met de andere vrijwilligers; top én gezellig. Én hulde aan alle moeders! (red. de run was net als komend jaar op moederdag)

Kees
Mooi weer (altijd!), gezellig, goede sfeer, mooie sport; Havelte op zijn best

Anna (9 jaar)
Het is leuk om te helpen bij de survivalrun voor iedereen van jong tot oud.

A.Kiros (statushouder uit Eritrea-red)
Really fantastic with wonderful people!!

Gwen (22 jaar)
Heel gezellige en goede sfeer en sportieve mensen. Goed verzorgd en georganiseerd evenement

Anoniem
Lekker dagje buiten, goede sfeer, enthousiaste mensen en goede motivatie om zelf weer te gaan trainen!

Mirella (40 jaar)
Met z’n allen zorgen voor een geweldig en sportief evenement

Roel
Hulde aan de organisatie en alle fantastische vrijwilligers

MBbeheergroep
Met oog voor verkeer, hart op de goede plaats.