Runverslag Gendringen Deel 1

Zaterdagmorgen 3 februari is het beslist fris maar het lijkt een mooie dag te gaan worden voor de survivalrun in de prachtige Achterhoek; Gendringen is de bestemming dit keer.

De eerste auto met daarin de JSR15-17 deelnemers Tim, Bo en Henrie gaat al om 7.15 uur op pad. Om 9.45 uur is de start voor dit drietal en je wilt wel op tijd aanwezig zijn, toch? Vlak voor de start nog snel een knuffel van ma, die inmiddels ook is gearriveerd en dan heel snel de warme jas uit om in het startschot te kunnen vertrekken.

Na de start van de JSR15-17 is het de beurt aan Kasper en Stefan, met z’n tweeën vertegenwoordigen zij vandaag onze stichting in de KSR klasse.

En dan is het in korte tijd even snel schakelen voor de toeschouwers; in de JSR12-14 staan te popelen om te starten Sanne, Luuk, Teije, Bart, Fitz, Lylian, Sterre en Vivian en direct daar achteraan Rosa en Silvan in de JSR10-12. Kortom; we hebben een indrukwekkende groep aan de start staan!

Het parcours staat bekend om de lange stukken hardlopen en dat kon Tim iets minder bekoren. Bo had het zo warm dat ze haar thermoshirt maar had uitgedaan (daar dacht menigeen heel anders over, brrr) en Henrie was al lang blij dat hij de palen in de eindhindernis de baas was. Lylian liep als de brandweer, Sanne had een vervelende ontmoeting met een stuk schrikdraad en Sterre kwam met een grote glimlach over de streep. Vivian krijgt de dikke duim dit weekend, haar allereerste wedstrijdrun uitlopen mét het bandje in een mooie tijd! Super om te zien hoe ze bij de groep aansluit! Teije en Luuk maakten er een clubkampioenschap van waarbij Teije net 4 seconden voor Luuk bleef, Bart heeft op zijn beurt het parcours volledig benut en Fitz won het ook van de eindhindernis. Rosa zet de club weer op de kaart met een prachtige 1ste plek, gefeliciteerd! En Silvan liep sneller dan hij ooit gelopen heeft.

Kasper hopt nog steeds door de kamer, en dat mag met een keurige eindtijd op plek 22 en ook Stefan had het tempo er goed in, er moet immers ook gewoon weer gewerkt worden!

Zondag reden Inga en Tobias naar Gendringen om te starten in de MSR, hoe deze dag verliep kunnen jullie lezen in Gendringen deel 2!

Deel dit bericht