Runverslag: Norg

Survivalrun Norg 26 november Op zondag 26 november namen er een aantal leden van Havelte deel aan de eerste editie van de survivalrun in Norg. De run was uitgezet door het Norger bos en ging deels over glooiend terrein. Gelukkig bleef het tijdens de run droog. Bij de start was het nog wat fris, maar aan het eind was iedereen warm en tevreden.

Er werd in diverse klassen gestreden, dit kon in de afstanden 2, 4 en 8 km. Voor Havelte deden aan de 4 km mee van de jeugd Nienke, Vivian, Sterre, Dominique, Brechtje, Famke en Niels. Ook leden van de instapgroep waagden een poging bij de run op de 4 km, dit waren Rudy, Hans en Nelleke. Zij konden het geleerde nu een keer in de praktijk brengen. Op de 8 km verschenen van de jeugd Kevin, Erik, Julia, Lylian en Henrie en van de volwassenen Maik en Marco aan de start.

Het was een gemoedelijke en ongedwongen run, waarbij er bij de hindernissen werd aangemoedigd en geholpen door de vrijwilligers. De Havelter leden liepen veelal samen op en hielpen elkaar waar nodig door de hindernissen heen. Voor Sterre, Lylian en Henrie was dit de tweede run van dit weekend. Knap hoor, dat jullie ook hier weer met volle energie aan meededen. Mooi om te zien was dat Kevin als een speer ging en de 8 km in 50 minuten liep. Na afloop kon iedereen zich te goed doen aan een kom snert.

Deel dit bericht