Runverslag Westerbork

Op zondag 21 januari nam er een aantal leden van Havelte deel aan de Stokertje Survivalrun Westerbork. Het was een divers gezelschap met starttijden verspreid over de hele dag. De dag begon koud en glad, maar het zonnetje kwam door en het werd een mooie editie in Westerbork. Voor de 9km was er deels een nieuw parcours over de prachtige heide! De run was zwaar, maar te doen.
Aan de KSR deden Kasper, Paul, Maik, Marco en Wim mee. Maik deed zelfs 2 keer mee, hij deed ook nog de koppel 9 km met Robert. Verder verschenen als koppel 9 km Geert en Freek. Individueel voor de 9 km stonden Auke, Tim en Steven aan de start. Door de meegekomen toeschouwers werd er luidkeels aangemoedigd.
Ook de jeugd was goed vertegenwoordigd. Aan de 5 km individueel deden Lylian en Silvan mee. Bij de 5 km koppel was een mooie groep present en hier was een mooie mix van jeugd en volwassenen. Aan de start verschenen: Mette en Rosa, Teije en Vin, Bo en Sandra, Henrie en Luciën, Sterre en Sanne, Hugo en Suzanne, Niels en Nelleke, Jurgen en Simon, Pieter en Klaas. Mooi was dat Henrie en Luciën Robin en Danny hadden meegenomen. Wie weet zijn dit potentiële kandidaten voor de instapgroep.
Het was een goed verzorgde run met enthousiaste behulpzame vrijwilligers.
Bedankt!

Deel dit bericht