Geslaagde Jeugddag

Zaterdag 14 oktober was er een jeugddag door de activiteitencommissie van Survival Havelte georganiseerd. Deze dag organiseerden we samen met Scouting Nieuwleusen.
Met 35 jeugdleden en enkele volwassen begeleiders zijn we naar het scouting terrein gereden. Om er te komen bleek al spoorzoeken op zich. Na de uitleg van Daniella en enkele voor scouting bijhorende plechtigheden begon de echte lol.
Eerst werdt er en tikspel gedaan. Daarna werd er in groepjes verschillende onderdelen bij langs gegaan: kompaslopen, knopen leggen, vuur maken en apenhangen bouwen (deze kwamen uit onze eigen koker). Daarna hebben we in de vuurkuil ons eigen eten bereid. Soep met broodjes hamburger of broodjes ei.
Na het eten sloten we de dag af met een breaklight spel; in twee groepen in het pikkedonker  zonder zaklamp zo veel mogelijk verstopte lichtstaafjes zoeken in een pas gemaaid maisland. Lekker fanatiek gebagger!
Volgens ons was het een geslaagde dag. We willen daarom nogmaals iedereen die deel nam bedanken, maar natuurlijk ook de scouting Nieuwleusen en onze eigen begeleiders! Wie weet wat de volgende jeugdactiviteit wordt…
Inline afbeelding 1Inline afbeelding 2
Inline afbeelding 4
Deel dit bericht